Kreativ og nysgerrig lærer, der brænder for at skabe god undervisning søges til Toftlund Distriktsskole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at skabe god undervisning? Er du kreativ og nysgerrig med både dejskrabere og digitale robotter? Så er det sikkert dig, vi står og mangler.

En af vores dygtige medarbejdere er blevet headhuntet, så nu er der chance for at få foden indenfor på Toftlund Distriktsskole.

Kreativitet er et nøgleord i denne fuldtidsstilling. Vi vil gerne have kreativitet i danskundervisningen på mellemtrinnet, hvor dygtige kollegaer bliver vigtige teammakkere. Vi forventer, at du springer ud i digital kreativitet, i vores nyopførte Makerspace med alt i udstyr, og at du lader kreativiteten blomstre sammen med eleverne både i vores velindrettede madkundskab og i vores moderne Håndværk & Design lokaler. 

På Toftlund Distriktsskole arbejder vi hver dag med at vores elever løftes fagligt, socialt og personligt. Det ved vi foregår bedst i et tæt professionelt teamsamarbejde, hvor vi løbende drøfter, hvordan vi med den bedste didaktik og inspirerende læringsmiljøer, kan nå målene sammen med eleverne. Det forventer vi, at du bidrager til og har lyst til at videreudvikle. Vores medarbejderes trivsel sætter vi ret højt, og selvom det fungerer ret godt, når vi selv skal sige det, så hviler vi ikke på laurbærrene, men bestræber os hele tiden på at optimere samarbejdet på alle niveauer. Det gør os kun bedre, når vi står sammen. 

Vi har selvfølgelig elever med gode forudsætninger og særlige behov. Derfor er det en klar forventning, at du har stærke kompetencer inden for relationsskabelse og god klasserumsledelse, og at du både kan og vil arbejde med at være en tydelig og genkendelig voksen, der kan skabe tryghed og struktur for eleverne. Vi regner også med at du kender til dig selv og dine reaktioner, især når du er under pres. Og ikke mindst, at du har lyst til at reflektere over din rolle og foretage nødvendige tilpasninger, begge dele i samarbejde med dit team.

Når du er startet, så regner vi med, at det kan både ses og høres, når du møder elever, kollegaer og forældre. Så kan det mærkes, at du er en lærer, der vil eleven og den gode relation, og eleverne kan se, at de krav du stiller, er rimelige og bygger på data. Dit team er også ret glad for at have dig med til møderne, for du tager ansvar fra dag ét og byder godt ind med dine meninger om alt fra pædagogisk klasseledelse til hvem, der laver planen for opsyn. Og hvis man spørger, så omtales du som én, der i høj grad bidrager til det gode arbejdsmiljø.

Ansøgningsfristen er torsdag den 7. januar 2024 og vi holder samtaler torsdag den 11. januar 2024.

Kom endelig forbi til et besøg, så du med egne øjne kan se, hvorfor du skal søge her. Så kan du også hilse på nogle af de dygtige, kompetente og måske endda kommende kollegaer. 

Vi glæder os til at møde dig.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Nyboder 25, 6520 Toftlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953353

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet