Ledig stilling som leder til Toftlund Børnehave - Skab trivsel og udvikling for børnene

Profilbillede
dato

Da vores dygtige og stabile leder har valgt at søge andre græsgange, søger Toftlund Børnehave en ny leder med tiltrædelse snarest muligt. 

Vi ønsker en leder, som kan videreføre det gode pædagogiske fundament, der gør, at det er sjovt at være både barn og voksen i børnehaven. I vores pædagogiske praksis vægtes tryghed, leg og relationer højt, og vi ønsker at børnene og deres trivsel samt udvikling er i centrum. 

Hvem er vi? 

Toftlund Børnehave er en selvejende børnehave normeret til 56 børn i alderen ca. 3 til 6 år. Vi ligger centralt placeret i Toftlund by, med kort gåafstand til hallen, skoven og biblioteket. Vi har en driftsoverenskomst med Tønder Kommune. 

Vores fysiske rammer består af en bygning i stueplan med flere mindre rum, hvor børnene er fordelt på tre stuer. Der er en førskolegruppe, som hedder Løverne. De øvrige børn er fordelt på henholdsvis Abestuen og Elefantstuen. Vi har fokus på udearealet som læringsrum, både i vores legehave, i skoven og i byen. 

Vi er drevet af en forældrebestyrelse og vores daglige team består af en leder, fire pædagoger, to medhjælpere samt løbende pædagogstuderende og PAU studerende i praktik. Lederen arbejder både med ledelsesopgaver og de daglige pædagogiske opgaver på gulvet. 

Vi tilbyder

 • en velfungerende børnehave med et tillidsfuldt og ærligt arbejdsmiljø
 • en børnehave hvor vi udviser respekt og loyalitet over for hinanden
 • anerkendende tilgang med udgangspunkt i at hvert barn anses for at være unikt
 • fokus på det gode børnemiljø og tæt forældresamarbejde
 • erfaringsrig stærk personalegruppe, med fokus på at være aktiv i processen og i udviklingen samt går til arbejdet med humor og engagement
 • et godt og åbent samarbejde med forældrebestyrelsen og de lokale institutioner og dagplejere.

Hvad er vores forventninger til dig? 

 • Du er synlig, ansvarsbevidst og en tydelig leder, som kan sætte retningen og følge den.
 • Du er målrettet, struktureret og kan bevare overblikket i en til tider travl hverdag.
 • Du evner både at lytte, men også at udfordre og handle.
 • Du holder fokus på den pædagogiske kerneopgave og har blik for de pædagogiske kompetencer, som du formår at omsætte i praksis til fordel for børnene i børnehaven.
 • Bidrager til en struktur i praksis, der tilgodeser at institutionen betragtes ud fra et helhedsperspektiv.
 • Du evner uanset situation eller opgave at tilstræbe respektfuld kommunikation og et godt samarbejde med både medarbejdere, forældre og eksterne samarbejdspartnere.

Det praktiske / ansættelsesvilkår 

Hvis du har spørgsmål til lederstillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Anne Nielsen på tlf. 74 92 81 26 eller formand Mette Schøning på tlf. 27 48 02 08. 

Ønsker du at se vores læreplaner eller vedtægter kan du rekvirere dem ved at kontakte Anne Nielsen. 

Vi holder åbent hus i Toftlund Børnehave den 11. juni kl. 17.00, hvor interesserede ansøgere kan få en rundvisning i institutionen. Adressen er Rolighedsvej 14A, 6520 Toftlund. Tilmelding er nødvendig til Toftlund Børnehave på tlf.  74 92 81 26. 

Vi forventer at holde løbende samtaler og imødeser, at der i ansøgningen er henvist til referencer. Ansøgere, der bliver kaldt til samtale, kan eventuelt blive bedt om at udfylde en personlighedstest. 

Vi gør opmærksom på at vi indhenter straffe- og børneattest på den person, vi tilbyder stillingen. Lederen ansættes efter gældende overenskomst med BUPL, KL og Tønder Kommune. 

Ansøgningsfrist: Når den rette kandidat er fundet lukkes stillingen.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Rolighedsvej 14A, 6520 Toftlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053610

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet