Medarbejder med specialpædagogiske undervisningskompetencer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du specialpædagogiske undervisningskompetencer? Vil du være en del af et velfungerende og ambitiøst team, både på årgangen og i afdelingen? Så søger vi en kollega med start hurtigst muligt.

"Specialafdelingen på Høllevang - er et rart sted at være – og et godt sted at lære".

Vi arbejder hver dag målrettet med at løfte vores elever fagligt, socialt og personligt. Det ved vi foregår bedst i et tæt professionelt teamsamarbejde, hvor vi hele tiden drøfter, hvordan vi gennem den bedste didaktik og inspirerende læringsmiljøer kan nå målene sammen med eleverne. Vi har brug for dig, der både vil være med til at udvikle det kollegiale miljø og vores kerneopgave - lærings- og udviklingsmiljøet for eleverne. 

Når du er startet, regner vi med, at man både kan se og mærke i klassen, at du bruger dit faglige fundament godt og reflekteret. Når du møder elever, kollegaer og forældre kan man mærke, at du er en medarbejder, der vil eleven og den gode relation, og at de krav, du stiller, er rimelige og bygger på data. 

Dit team er også glad for at have dig med til møderne, for du tager fra dag ét ansvar og byder godt ind med dine meninger om alt fra specialpædagogiske tilgange, pædagogisk klasseledelse til hvem, der laver planen for opsyn. Hvis man spørger, så bliver du omtalt som én, der i høj grad bidrager til det gode arbejdsmiljø. 

Høllevang er vores specialklasserække i Toftlund Skoledistrikt. Vi har godt 50 elever i alderen 6 - 16 år med mange forskellige særlige behov. Vi har elever fra 0.-9. klasse, og udgør sammen med Agerskov Skole og Toftlund Skole, det nordlige skoledistrikt i Tønder Kommune. 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om skolen, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Maiken Aarup Støjer på tlf. 24 91 72 14. Du er også meget velkommen til at kigge forbi skolen og hilse på os. 

Stillingen er på fuld tid, og vi ønsker, at du kan starte så hurtigt som muligt, men vi venter gerne på den rette. Ansøgningsfristen er den 7. december 2023, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 50.

Løn efter gældende overenskomst og personlige kvalifikationer. 

Se mere om hvad vi kan tilbyde på distriktets hjemmeside

Læs mere om hvad der overordnet sker på skoleområdet i Tønder på Tønder Kommunes hjemmeside

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Høllevang 269, 6520 Toftlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946383

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet