Tønder Kommune og Tønder Byferie A/S indgår aftale for at styrke lokal turisme

Foto: Tønder kommune.
dato

Tønder Kommune indgår vigtig aftale med Tønder Byferie A/S om fremtiden for lokal turisme

Et nyt kapitel er ved at blive skrevet i Tønder Kommunes turistsektor med underskrivelsen af en købsaftale mellem borgmester Jørgen Popp Petersen, Thorsten Simonsen og med kommunaldirektør Lars Møldrup som vidne. Aftalen markerer overdragelsen af en campingplads, en autocamperplads og et vandrehjem til Tønder Byferie A/S, et selskab bakket op af lokale investorer.

Købsaftalen, der beløber sig til to millioner kroner for ejendommene og arealerne, rummer ikke kun et ejerskifte men også en visionær fremtid. Tønder Byferie A/S har forpligtet sig til at investere mindst otte millioner kroner i de næste otte år for at forbedre og udvikle faciliteterne. Et vigtigt punkt i aftalen er også en samarbejdsaftale om driften mellem Tønder Byferie A/S og Fonden Tønderhallerne.

Borgmester Jørgen Popp Petersen udtrykker stor tilfredshed med handlen, der sikrer, at lokalbefolkningen og investorer fortsat vil spille en nøglerolle i udviklingen af turistdestinationer i Tønder. Investor Thorsten Simonsen understreger ligeledes optimismen vedrørende det fremtidige samarbejde med Fonden Tønderhallerne for at realisere visionen om et opgraderet og mere attraktivt turistmål.

Overenskomsten mellem Tønder Kommune og Tønder Byferie A/S åbner op for nye muligheder for både lokalsamfundet og besøgende, hvilket bekræfter kommunens engagement i at styrke og udvikle turismeinfrastrukturen til gavn for alle.

https://www.toender.dk/din-kommune/nyheder-og-presse/nyheder-og-pressemeddelelser/tonder-kommune-har-solgt-campingpladsen-13786059/

Kilde: Tønder Kommune